top of page

Sanal Ofis Nedir? Avantajları Nedir?

Bazı işler niteliği gereği sürekli bir ofis kullanımı ihtiyacı doğurmaz. Evden ya da farklı ortamlardan işlerin yürütülmesi mümkün olur. Hatta bazen işin hareketliliği nedeniyle ofiste duracak zaman bulmak bile pek mümkün olmayabilir. Öte yandan resmi gereklilikler nedeniyle sabit bir iş adresi gerekir. Böyle durumlarda fiziki ofis yerine bir sanal ofis kullanmak mümkündür. Sanal ofisler fiziki bir ofisin sunacağı tüm imkanları sunmakla birlikte daha düşük maliyetlidir.

Sanal Ofis Nedir?

Günümüzdeki esnek çalışma imkanlarının sürekli gelişmesi nedeniyle sabit bir iş yerinden çalışma gerekliliği azalmıştır. Birçok sektör ve kuruluş uzaktan çalışma imkanlarını geliştirerek maliyetleri düşürmeye çalışır. Sanal ofisler bu konuda istenen şartları sunar. Geleneksel bir ofisin kira, aidat, yakıt ve benzeri giderlerinden tasarruf edilebilir.

No27 sanal ofislerini kiralayan iş sahipleri resmi bir iş adresine sahip olur, bir ofisin sağladığı avantajları da kullanır ancak bunun karşılığında düşük bir kira ödemekten fazlasını yapmaya gerek kalmaz.

Avantajları Nedir?

Sanal ofis kullanmanın birçok avantajı vardır. En başta bir ofisi çekip çevirmek gibi bir sorumluluk yoktur. Ofislerin bakımı, temizliği ve benzer ihtiyaçları merkezi sistemle yapılır. Elektrik, su, doğal gaz faturaları da aynı şekilde takip edilir. Sekreter, temizlik elemanı ve benzeri personel giderleri de yine No 27 merkezi sisteminden karşılanır.

Ofise yapılan tebligatlar geleneksel ofislerdeki gibi çalışanlar tarafından tebliğ alınır, gerekli kayıtlar yapılır ve iş sahibine bilgi verilir. Kargo ve diğer gönderiler de usulüne uygun şekilde alınır ve gerekli bildirimler yapılır.

Sekreter veya resepsiyon memuru, çağrı merkezi, konferans odası, toplantı odası, çalışma odası, iş telefonu, faks gibi imkanlar da sanal ofis avantajları olarak kiracılara sağlanır.

No 27 Sanal Ofisleri

No 27 sanal ofisleri en prestijli semt ve binalarda geniş alanlarda konuşlanmıştır. Bugün 11 ayrı lokasyonda ve 260 ofiste sanal ofis kiralama hizmeti verilir. Bu alanlar içinde büyüklü küçüklü 28 adet toplantı salonu mevcuttur. 740 kişilik bir kapasiteye de sahiptir.

Ayrıca her geçen gün yeni ofisler ve çalışma alanları eklenmektedir. Sanal ofis kiralayan kişilerin gerektiğinde misafirlerini ağırlayabilecekleri prestijli ofisler ve toplantı salonlarının sayısı artırılır.

Sanal Ofislerde Verilen Hizmetler

No 27 firmasının sanal ofislerinde verdiği hizmetler aşağıdaki şekilde sınıflandırılabilir:

  • Şehrin en prestijli semtlerinde ve plazalarda iş adresi sahibi olunur ve gerektiğinde buradaki toplantı odalarında ürün ve hizmet sunulan müşteriler ağırlanabilir.

  • Toplantılarda su, yiyecek ve içecej-k ikramları sağlanabilir.

  • Kişiye özel bir iş telefonu olur ve bu telefonlar kiracının adıyla açılır.

  • Fax, kargo, resmi tebligat ve diğer gönderiler usulüne uygun şekilde alınır, kayıtları yapılır ve sanal ofis kiracısına bildirimde bulunulur.

  • Sekreter hizmetleri sağlanır. Yabancı dil bilen sekreterler yabancı müşterilerle iletişimi sağlar.

  • Etkinlikler organize dilebilir. İş dünyasındaki diğer kişiler ve müşterilerle birlikte sosyalleşme imkanı sağlanır.

Üst kalitede ürün ve hizmetler müşterilerin gözündeki itibarı artıracaktır.

Sanal ofislerde Özgürce Çalışma İmkanı

No 27 sanal ofisleri İstanbul'un farklı semtlerindeki plazalarda bulunur. Sanal ofis kiralayanlar 11 ayrı lokasyondan istediklerini kullanabilir. Belli bir yerde bulunma ve çalışma zorunluluğu yoktur. Müşterilere uygun bir yerde önceden bilgi vermek kaydıyla bir toplantı salonu ya da çalışma alanı kullanılabilir.

Fiziki bir ortama ihtiyaç duyulmadığı zamanlarda ofise gitmek gibi bir zorunluluk da yoktur. Ancak ihtiyaç duyulan her zaman saatlik, günlük ya da haftalık olarak avantajlı fiyatlarla ofisler kiralanabilir.



76 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Whatsapp-Icon.png
bottom of page